Applaws kattenvoer kopen

Wanneer u gezonde en natuurlijke diervoeding zoekt, kunt u het best Applaws kattenvoer kopen. De voeding van dit merk bevat namelijk alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen. Daarnaast bestaat het kattenvoer voor het overgrote deel uit verse vis of vers vlees. Dankzij deze eenvoud bevat het voer alles wat uw kat nodig heeft zonder ongezonde toevoegingen.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Applaws kattenvoer kopen voor een gezonde en gelukkige kat

Bij Uw Dierspecialist ChaNa kunt u zowel droog als nat Applaws kattenvoer kopen. Zo kunt u uw kat bijvoorbeeld een combinatie van de twee geven. Voor welk voer van dit merk u uiteindelijk ook kiest, u koopt altijd 100% natuurlijk voer met alle voedingstoffen die uw kat nodig heeft voor een zijn of haar algehele gezondheid en een gezonde vacht, huid en spiermassa. Uiteraard is er ook ander kattenvoer in ons assortiment opgenomen dat voor een gebalanceerd dieet zorgt, zoals de voeding van Acana en van Vigor en Sage. De diervoeding wordt bij Uw Dierspecialist ChaNa namelijk met zorg geselecteerd.

Bestel het voer direct of vraag om advies

Wilt u Applaws kattenvoer of kattenvoeding van een ander hoogwaardig merk kopen? Bestel dit dan eenvoudig online in onze webshop of bezoek de winkel in Rhoon. Twijfelt u welke voeding het best geschikt is voor uw kat? Dan voorzien wij u graag van advies. Ook hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 010 501 89 23.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad