Dog Lovers Gold

Hondenvoer van Dog Lovers Gold bestelt u eenvoudig via onze website of koopt u in onze winkel in Rhoon. Uw Dierspecialist ChaNa selecteert al jarenlang de beste voedingsproducenten voor diverse huisdieren. Dog Lovers Gold is er hier een van: eiwitrijk voedsel dat op een zorgvuldige wijze is ontwikkeld. Wij geven u graag meer informatie over dit type hondenvoer, zodat u de juiste keuze maakt voor uw hond.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Dog Lovers Gold bevat belangrijke ingrediënten voor uw hond

Om uw hond gezond te laten eten, is het van belang om de juiste ingrediënten te kiezen. Dit betekent vooral het creëren van een gevarieerd eetpatroon voor uw hond, maar in de dagelijkse praktijk is dit een lastige klus. Het compleet samengestelde droogvoer van Dog Lovers Gold is ideaal om uw hond de diverse nodige voedingsstoffen te geven. Denk hierbij aan eiwitten, belangrijke vetten met Omega 3 & 6 vetzuren en uiteraard de nodige koolhydraten. Bovendien houdt Dog Lovers Gold rekening met de gangbare irriterende bestanddelen; de kans is zeer klein dat uw hond verkeerd op het voer reageert of allergieën ontwikkelt. Kies daarom voor kwalitatief hoogstaand hondenvoer van Dog Lovers Gold, bijvoorbeeld:

  • Dog Lovers Gold Cold Pressed
  • Dog Lovers Gold Ocean Fish
  • Dog Lovers Gold Original

Wij beantwoorden al uw vragen

We kunnen ons voorstellen dat u een bewuste keuze wilt maken voor uw hond. Dit kunt u doen met Dog Lovers Gold, maar ook met andere merken zoals Arion en Edgard en Cooper. Wanneer u een lekkere hondensnack voor uw hond wilt kopen, adviseren wij u hier ook graag over in de winkel in Rhoon. Uiteraard kunt u het hondenvoer en de snacks ook gewoon online bestellen. Heeft u vragen over hondenvoer of andere producten? Bel dan naar 010 501 89 23.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad