Lieblingskoder

Bij het vissen is de keuze van het juiste aas van groot belang, daarom heeft Lieblingskoder een groot aantal soorten kunstaas ontwikkeld voor de hengelsport. Afhankelijk van de situatie waarin u vist, kiest u het juiste Lieblingskoder aas. Zo heeft u de meeste kans op een goede vangst.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

De functies van de typen Lieblingskoder kunstaas

Lieblingskoder is een Duitse onderneming die zich voornamelijk op de ‘softbait-visserij’ richt. Met professioneel kunstaas van dit merk vangt u roofvissen zoals de baars en snoekbaars. De diverse kleuren en modellen hebben grotendeels de functie om in een bepaalde omstandigheid de kans op vangst te vergroten. Zo is bijvoorbeeld de Captain geschikt voor troebel water in combinatie met zonnig weer, terwijl de Whisky gebruikt wordt bij bewolkte weersomstandigheden en helder water. Op deze manier kunt u met Lieblingskoder producten nog professioneler de sportvisserij beoefenen.

Wij zijn uw dierenspeciaalzaak

Bekijk hieronder het ruime assortiment online. Bestel vervolgens direct of kom langs in de winkel in Rhoon om uw aas te selecteren. Uw Dierspecialist ChaNa is hét adres waar u moet zijn voor al uw hengelsportproducten, waaronder vishengels voor roofvissen. U vindt bij ons de beste merken voor de vissport, zoals Lieblingskoder, Korda en Ondex. Daarnaast bieden wij in onze dierenwinkel ook een groot aanbod aan producten voor huisdieren aan, altijd met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en het beste advies. Via het telefoonnummer 010 501 89 23 of via het e-mailadres info@uwdierspecialistchana.nl beantwoorden wij graag al uw vragen.
 

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad