Uw hond ontvlooien met pillen

Voor het ontvlooien van uw hond koopt u bij Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon, nabij Rotterdam, pillen van verschillende merken. Ontvlooien is belangrijk, want dit houdt uw hond gezond en voorkomt dat hij of zij last krijgt van deze beestjes met allerlei huidproblemen als gevolg. U heeft er zelf misschien geen last van, want hondenvlooien springen niet op mensen over, maar natuurlijk gunt u uw trouwe viervoeter het beste. Zorg er daarom met goede ontvlooiing voor dat uw hond nooit last krijgt van vlooien.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Het ontvlooien van uw hond met pillen, een halsband of een pipet

Er zijn verschillende manieren om uw hond te ontvlooien en pillen zijn daar slechts één voorbeeld van. In onze dierspeciaalzaak in Rhoon en in onze webshop kunt u verschillende soorten ontvlooiing kopen. Zo zijn er ook pipetjes waarmee u uw hond met regelmaat een ontvlooiingsbehandeling geeft. Daarnaast kunt u voor een speciale halsband kiezen die vlooien doodt wanneer ze in contact komen met uw hond. Welke manier van ontvlooien het best geschikt is voor uw hond, hangt af van uw wensen, het ras en het karakter van uw hond. Het ontvlooien of ontwormen van de hond met pillen gaat bij het ene dier makkelijker dan bij de ander.

Bestel uw dierbenodigdheden online of in de winkel

Ook wanneer u uw hond na het toedienen van pillen voor ontvlooien wilt belonen, kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt u namelijk ook diverse hondensnacks. Zo kunt u bij ons terecht om kauwstaven en hondenkoekjes te kopen om uw hond mee te verwennen. Wat u ook bij ons bestelt, u ontvangt altijd een product van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast koopt u al uw dierbenodigdheden eenvoudig online of in de winkel in Rhoon. Wilt u meer informatie over het ontwormen van uw hond door middel van pillen of heeft u advies nodig? Bel dan naar 010 501 89 23. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad