Uw hond ontvlooien met pillen

Gratis verzending vanaf €65,-

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Goed advies door kennis en ervaring

Voor het ontvlooien van uw hond koopt u bij Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon, nabij Rotterdam, pillen van verschillende merken. Ontvlooien is belangrijk, want dit houdt uw hond gezond en voorkomt dat hij of zij last krijgt van deze beestjes met allerlei huidproblemen als gevolg. U heeft er zelf misschien geen last van, want hondenvlooien springen niet op mensen over, maar natuurlijk gunt u uw trouwe viervoeter het beste. Zorg er daarom met goede ontvlooiing zodat uw hond nooit last krijgt van vlooien.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw hond te ontvlooien met pillen?

Bekijk nu onze shop

Uw hond makkelijk ontvlooien met pillen

Het voordeel van pillen is dat u uw hond makkelijker kunt ontvlooien. Vele honden vinden een pipet of een halsband minder fijn of krijgen last van huidirritatie. Juist voor die honden zijn pillen de ideale uitkomst! Beaphar, Frontpro en AbTab zijn enkele voorbeelden van pillen die u aan uw hond kunt geven om hem of haar te ontvlooien. Indien u nog nooit met een tablet heeft ontvlooid, dan bieden de specialisten van onze dierspeciaalzaak in Rhoon u graag passend advies. Zo zijn er ook natuurlijke middelen om uw hond te beschermen tegen parasieten, zoals met de producten van Puur.

Alternatieve manieren van ontvlooien

Mocht u het toch prettiger vinden om een pipet of halsband te gebruiken, dan beschikken wij in onze webshop over een divers assortiment alternatieven. Welke manier van ontvlooien het best geschikt is voor uw hond, hangt af van uw wensen, het ras en het karakter van uw hond. Het ontvlooien gaat bij het ene dier makkelijker dan bij de ander. Dit geldt hetzelfde voor het ontwormen van uw hond met pillen. Wij bieden u deskundig advies wanneer dit gewenst is.

Bestel uw dierbenodigdheden online of in de winkel

Plaats vandaag nog een bestelling en u kunt binnen een mum van tijd uw hond ontvlooien met pillen. Vergeet vooral na het geven van de tabletten uw hond niet te belonen met iets lekkers. Zo ervaren ze de behandeling op een positieve manier. Heeft u vragen of wilt u graag deskundig advies? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs voor al uw benodigdheden voor uw hond.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad

Shop nu