Vitakraft VitaGarden Pindanetjes

De Vitakraft VitaGarden Pindanetjes zijn heerlijke gepelde pinda’s in een netje voor de buitenvogels. Eén verpakking bevat twee pindanetjes van 200 gram. U kunt deze pindanetjes gemakkelijk ophangen. Deze pindanetjes voor de tuinvogels zijn een waardevolle aanvulling op het dagelijkse natuurlijke voedingsaanbod voor de buitenvogels. Deze heerlijke gepelde pinda’s in een netje zijn een goede energiebron voor de tuinvogels. Tevens zijn het belangrijke voedingstoffen voor de mezen en mussen.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Pindanetjes zijn een uitstekende toevoeging aan het dieet van buitenvogels

Pinda’s bevatten van nature essentiële voedingsstoffen en vitamines. Het is wetenschappelijk bewezen dat het bijvoeren van buitenvogels bijdraagt aan het in stand houden en groeien van vele soorten buitenvogels. De buitenvogels worden beschermd doordat zij alleen zuivere goede voedingstoffen binnenkrijgen. Kies bijvoorbeeld ook voor mezenbollen en strooivoer voor buitenvogels.

Een dierenwinkel voor iedere dierenvriend in Rotterdam

Geef uw kat het beste voer, bijvoorbeeld door Royal Canin kattenvoer te kopen, maak uw hond blij met heerlijke snacks en gun uw hamster de tijd van zijn leven met hamsterscaping. Het is allemaal mogelijk bij Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon, nabij Rotterdam! In onze dierenspeciaalzaak kan iedereen uit de regio Rotterdam terecht voor zijn huisdier, of u nu op zoek bent naar voeding, accessoires of dierenspeelgoed.

Neem gerust contact met ons op om een bestelling voor dierenvoer te plaatsen

Als erkende dealer van verschillende exclusieve kwaliteitsmerken voer, bieden wij u alleen de gezondste voeding voor uw dieren. Een groot deel van de producten zijn op de website te vinden, maar zeker niet alles. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan is het mogelijk om dit telefonisch te bestellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 010 501 89 23. We voorzien u graag van meer informatie!

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad