SpinMad

We zijn trotse dealer van dit merk en hebben ruime voorraad van alle bekende aasjes. De producten van SpinMad kunt u zowel vanuit Nederland als vanuit België eenvoudig online kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te gaan in de winkel. Dan voorzien wij u, indien gewenst, van advies.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

SpinMad Crazy Bug 4 en 6 gram

De SpinMad Crazy Bug vangt zeer goed en is een tailspinner die zo gemaakt is dat hij erg op een insect lijkt. Met name forel, baars, en kopvoorn zijn er gek op. Ook snoeken worden met de Crazy Bug gevangen. Al schitterend schiet hij door het water. Zijn geribbelde lichaam zorgt daarbij voor extra ruis onder water en het spinnerblad staat garant voor een prachtige actie. Dankzij het vlijmscherpe dregje worden de meeste aanbeten gehaakt. De Crazy Bug is veelzijdig inzetbaar. Gebruik hem in stilstaand of in stromend water; en vis er verschillende dieptes mee af. Dit is een van onze favoriete tailspinners van SpinMad die u zowel vanuit Nederland als België kunt kopen.

SpinMad WIR

De SpinMad WIR is een goed kunstaasje voor iedereen die graag op baars vist. De SpinMad WIR bestaat uit een harde visvormige body, een opvallend spinnerblad aan de staart en een dubbele haak aan de onderkant. Het spinnerblad zorgt voor heel wat actie onderwater. Bij het inhalen van deze spinner trilt het aasje waardoor u elke beweging en dus ook aanbeet goed kan voelen. De SpinMad WIR blinkt als een spinner en trekt zo de roofvissen aan. Het kunstaasje is 10 gram en heeft een compacte body waarmee u de SpinMad WIR ver kunt werpen. Niet alleen baars is met dit kunstaas te vangen. Ook roofblei, snoek en snoekbaars kunnen zich niet weerhouden van dit aantrekkelijke kunstaasje.

Spinmad King 12G en 18G

De Spinmad King 12G en 18G is een Blade Bait kunstaas die erg geschikt is voor het vissen op Baars, Snoek, Snoekbaars en Roofblei maar in de praktijk zal nagenoeg elke roofvis dit aasje niet kunnen weerstaan. Mede door zijn felle vibratie en snelle bewegingen valt hij goed op en is onweerstaanbaar voor de roofvis.

SpinMad BIG

De SpinMad BIG is misschien een wat vreemde naam voor dit subtiele kunstaas. Met zijn geringe lengte en 4 gram gewicht is het een kleine, maar fraaie verschijning. De SpinMad BIG is speciaal gemaakt om mee te vissen in ondiep water. Denk aan beekjes, rivieren en vijvers. Hij is net als zijn grote broer de WIR opgebouwd uit een harde visvormige body, een spinnerblad aan de staart en een dubbele haak aan de onderkant. Fel bewegend en schitterend gaat hij door het water. Daarmee is het een erg goede spinner voor forel, baars, kopvoorn en winde.

SpinMad Jigmaster 8 gram en 12 gram

De SpinMad Jigmaster is een van de tailspinners waar het merk groot mee is geworden. Het is een erg goede tailspinner om mee te vissen op baars, snoekbaars en snoek. Ook roofblei en zeebaars wordt met de Jigmaster gevangen. Dit kunstaas is relatief compact waardoor hij een stevige hap voor roofvissen vormt. Door zijn compacte vorm laat hij zich ver werpen. U kuny hem zowel in diep als in ondiep water gebruiken waarbij we wel aanraden om in ondiep water de wat kleinere en dus lichtere variant van de Jigmaster te kiezen. Net als de andere tailspinners van SpinMad kunt u ook de Jigmaster in diverse goed vangende kleuren kopen vanuit Nederland en België.

SpinMad Impulse Pro 6,5 gram

De SpinMad Impulse Pro is een prachtig aasje met een felle schuddende actie. Roofvissen zoals baars, forel, snoekbaars, snoek en roofblei worden er goed mee gevangen. Hij blinkt en schudt door het water en lokt zo aanbeten uit. Dankzij zijn compacte vorm kunt u de SpinMad Impulse Pro ver werpen. Het aas heeft twee scherpe dregjes van het merk VMC en bezit twee bevestigingsogen. Het voorste bevestigingsoog kunt u goed gebruiken voor het vissen in wat minder diep water, terwijl het achterste bevestigingsoog de Impulse Pro wat dieper laat lopen. Omdat het aas zinkt, kunt u zelf bepalen wanneer u hem binnenhaalt. Dit maakt het aas inzetbaar in water van 0,5 tot 5 meter diep.

SpinMad Impulse 10 en 20 gram

Deze liploze levendige wobbler is handgemaakt in Polen en staat bekend om de hoge duurzaamheid van de body die grote stabiliteit geeft in zoet en zout water. De langwerpige vorm imiteert een minnow-achtige vis. Dit aas heeft drie bevestigingsgaten, waardoor u de actie, het trillingsniveau en de diepte eenvoudig regelt. Een nauwkeurige gewichtsverdeling verbetert de perfecte balans van de wobbler, zijn onnavolgbare actie en mogelijkheid om in een breed scala aan diepten te vissen. Een metalen front verbetert de akoestiek bij contact met de bodem en een subtiele rammelaar verbetert de actie van de wobbler. Er zijn sterke, gesmede dreggen van het legendarische VMC gebruikt en het is een multitask-tool voor vissers die vissen vanaf de kust en vanaf een boot.

Kenmerken van de werking en leiding van de Impulse

De Impulse 10 en 20 gram wobbler wordt gekenmerkt door een natuurlijke, flitsende en zeer dichte actie. Duidelijke trillingen verbeteren het contact tussen de visser en het kunstaas en sterke lichtreflexen trekken de aandacht van roofdieren van grotere afstanden. Dit biedt een hoge effectiviteit en veelzijdigheid van vissen in rivieren, evenals in stille wateren, ook op plaatsen met veranderende diepte en gediversifieerde vorm van de bodem. Dit aas is effectief tijdens een gestage afkoeling of in de stroom houden perfect voor jigging dicht bij de bodem of in de diepten. De constructie maakt verticaal vissen mogelijk. Dit aas is dan ook geschikt voor vissen op snoek, snoekbaars, zeebaars, baars en meerval.

SpinMad Uklejka 2.5G

De SpinMad Uklejka 2.5G is een kleine Blade Bait die erg geschikt is voor het vissen op forel, baars, kopvoorn, winde en roofblei maar in de praktijk zal nagenoeg elke roovis dit aasje niet kunnen weerstaan. Door zijn gewicht van 2,5 gram is dit aasje zeer geliefd bij Ultra Light vissers. Mede door zijn felle vibratie en snelle bewegingen valt hij goed op en is onweerstaanbaar voor de roofvis. De SpinMad Uklejka 2.5G is geschikt in stromend evenals stilstaand water tot een meter of 2 diep wat ook met ultralight vissen geen probleem is. De actie van de SpinMad Uklejka 2.5G zorgt ervoor dat u ook net boven de bodem binnen kan vissen. Doordat het aasje naar voren buigt bij het binnenvissen is er speciaal voor dit aasje aan de voorkant in plaats van een dreg een dubbele haak geplaatst zodat u minder snel vast zit. Deze fraaie Blade Bait heeft al diverse viscompetities gewonnen en staat garant voor mooie aanbeten.

SPINMAD CRAZY BUG 6G 2504

Bestel het aas online of in de winkel

Heeft u interesse in de kunstaasjes van SpinMad en wilt u deze vanuit Nederland of België kopen? Dan doet u dit eenvoudig via de webshop van Uw Dierenspeciaalzaak ChaNa. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. Hier kunt u de verschillende soorten kunstaas in het echt zien en om advies vragen. Wilt u meer weten over kunstaas voor roofvissen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 501 89 23.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad