Bij ons kunt u terecht voor al uw strooivoer en lekkernijen voor de buitenvogels

In de webshop en in de winkel van Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon, nabij Rotterdam, vindt u diverse soorten strooivoer voor buitenvogels: van speciale vogelpindakaas tot pindanetjes en van zaden tot voer met insecten. Welk strooivoer u het best kunt kopen, hangt af van de buitenvogels die u in uw tuin wilt hebben en waar u het voer neer wilt zetten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale vogelhuisjes waar u een pot vogelpindakaas in kunt zetten.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Met strooivoer maakt u de buitenvogels en uzelf blij

Naast strooivoer voor buitenvogels kunt u in de webshop en in de winkel in Rhoon ook mezenbollen en pindanetjes kopen. U kunt zelfs bij ons terecht om een mezenbollenhouder te kopen! Ook hiermee helpt u de vogels in uw tuin de winter door. Wanneer ze eenmaal doorhebben dat er in uw tuin eten te vinden is, zult u bovendien steeds vaker vogels in uw tuin hebben. Zo geniet u van leuke vogels in uw tuin en hebben ze genoeg voeding om de winter door te komen. Dat is een win-winsituatie!

Ontdek welk strooivoer u nodig heeft

Weet u niet precies welk strooivoer voor buitenvogels u het best kunt kopen? Dan voorzien wij u graag van advies wanneer u langskomt in onze dierenwinkel en hengelsportspeciaalzaak. Hier vindt u ook allerlei dierverzorgingsproducten. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor hondenvoeding, maar ook wanneer u aquariumspullen gaat kopen helpen we u graag verder. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Bel hiervoor naar 010 501 89 23. Wanneer u al weet welk strooivoer voor buitenvogels u nodig heeft, bestelt u dit eenvoudig online of in de winkel.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad