Uw hond ontwormen met pillen

Het ontwormen van uw hond wordt eenvoudig dankzij deze pillen. Deze bestelt u gemakkelijk in de webshop of in de winkel van Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon, nabij Rotterdam. U heeft de keuze uit ontwormingspillen van verschillende gerenommeerde merken. Welk soort en hoeveel tabletten u nodig heeft, hangt af van uw wensen, het ras van uw hond en het formaat van uw hond. Wij adviseren u hierin graag, zodat u de juiste ontworming koopt.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Het ontwormen van uw hond gaat gemakkelijk met pillen

Naast pillen om uw hond mee te ontwormen vindt u in ons ruime assortiment ook diverse andere producten voor de gezondheid van uw huisdier. Zo verkopen we ook pillen voor het ontvlooien van uw hond en Puur producten voor dieren. Hiermee helpt u uw hond van allerlei kwaaltjes af en voorkomt u erger. Zo blijft uw viervoeter gelukkig. Natuurlijk kan niet alles verholpen worden met middelen op natuurbasis en zult u in sommige gevallen langs de dierenarts moeten.

Ontvang advies over de verzorging van uw hond

De pillen om uw hond mee te ontwormen bestelt u net als de andere dierverzorgingsproducten eenvoudig online of in onze winkel in Rhoon. Hierbij profiteert u altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u de winkel bezoekt, kunnen wij u ook direct van advies voorzien, bijvoorbeeld over pillen voor het ontwormen van uw hond of de juiste hondenvoeding voor een gezond dieet. Natuurlijk adviseren we u ook graag telefonisch. Hiervoor belt u naar 010 501 89 23. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad