Vigor en Sage kattenvoer

Vigor en Sage heeft de evolutie van de voedingsgewoonten van katten zorgvuldig bestudeerd en in hoogwaardige kattenvoer verwerkt. Doordat katten in het wild roofzuchtige carnivoren waren, hebben ze nog steeds een eiwitrijk dieet nodig. Waar ze dit voorheen nodig hadden om te jagen en zichzelf tegen roofdieren te beschermen, hebben ze het nu nodig om gezond te blijven en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen.

Waarom u altijd kiest voor Uw Dierspecialist ChaNa:

  • Gratis verzending vanaf €65,-
  • Altijd wel een geschikt product in het assortiment voor uw huisdier
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U betaalt dus nooit teveel!
  • Goed advies door kennis en ervaring

Zorg voor een gezond dieet voor uw kat met Vigor en Sage kattenvoer

Vigor en Sage de oerbehoeften van katten met de voedingsstoffen die ze als huiskat nodig hebben om tot het beste kattenvoer te komen. Ze maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten, verrijkt met gezonde kruiden voor de recepten. Het resultaat is kattenvoer dat niet alleen gezond is voor uw kat, maar ook nog eens erg smaakvol is. U heeft de keuze uit verschillende soorten kattenvoer van Vigor en Sage die elk op hun eigen manier zorgen voor het fysieke en mentale welzijn van uw kat. Daarnaast vindt u bij Uw Dierspecialist ChaNa in Rhoon en online ook het hondenvoer van dit merk, net als kattenvoer van andere topmerken, zoals Applaws en Acana.

Vraag om advies over een gebalanceerd dieet

Bent u benieuwd of Vigor en Sage kattenvoer ook de juiste voeding voor uw kat is? Wij voorzien u graag van advies over een gebalanceerd dieet voor uw huisdier. Hiervoor komt u langs in de winkel in Rhoon, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 010 501 89 23. Natuurlijk kunt u de kattenvoeding ook direct online bestellen, wanneer u precies weet wat uw kat nodig heeft.

Naam*
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons hengelsport
assortiment!

Meer dan 300 online artikelen op voorraad